Közhírré kerestetik :) :)

 

1.) KÜLÖNLEGES, zenéhez értő örömember. Nem kell, hogy zenetanár legyen, az kell, hogy szeresse a hangszeres zenét, értsen hozzá, és élvezze azt megmutogatni a gyerekeknek. Vagy csípőből kánont nyomjon velük két kavicsdobálás közt. Vagy fedőket püfölve dobkoncertet tudjon improvizálni velük. Vagy képes legyen kúúúl együttest alapítani a lurkókkal. Tőlem aztán dj-zhetnek is, csak élvezzék.

 

2.) KÜLÖNLEGES digitális szakember. Nem word-oktató, és nem hogyan-csináljunk-ppt-t szeletelő. Programozni tanulnánk, robotokat gyártani, animálni, video-csetelni, élvezhetően és játékosan, nem érdekel jelen pillanatban bennünket sem a hardver kütyüállomány, sem az excel tábla.

 

3.) KÜLÖNLEGES hip-hop vagy modern tánc oktató. Nem is kell, hogy tanár legyen, csak ne ordítson a gyerekekkel, és ne versenyre készítse fel őket - élvezni akarjuk a mozgást, nem teljesítményre gyúrunk.

 

Az összes kategóriánál ALAPFELTÉTEL, hogy jó ember legyen. Olyan, aki tud bánni a gyerekekkel, aki szereti őket, aki élvezi, amit csinál, akinek lendülete van, akinek kihívást vagy külön felüdülést jelent, hogy fiatalokkal dolgozik. Módszertan-mániás vagyok.

Tanári diploma pont ezért nem feltétel.

Jelentkezni a megadott elérhetőségek bármelyikén tudsz.

 

 

vissza a főoldalra

Art Lieber központ

6098 Tass,

Határköz utca 1.