Jelentkezés, beiratkozás, csatlakozás
tanév közben

 

A magántanuló státuszú gyerekek közös, csoportos, tanrendszerű tanulását nevezik magántanuló csoportnak.

 

Amennyiben felmerült az igény benned egy minőségibb és szabadabb oktatási formára; tájékozódtál a magántanulói státusz és a magántanuló csoportok működésének lehetőségeiről; és csoportot keresel csemetédnek; a következőképp tudsz csatlakozni hozzánk:

 

1.) Kapcsolatfelvétel

Jelezd felénk a tájékozódási szándékodat, és időpontot egyeztetünk! Szándékodat kinyilváníthatod a következő módokon:

 

  • Telefonálj a +36 20 368 3552 telefonszámra! (Varga Anett tancsoport vezető), VAGY
  • Írj emailt a varga.netti@gmail.com címre! VAGY
  • Küldj üzenetet a Facebook Art Lieber nevű oldalára! VAGY
  • Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot! (A lap kitöltése nem jár további kötelezettségekkel, csak segít abban, hogy felvegyük veled a kapcsolatot)

 

Jelentkezési lap (ez jó lenne, ha megjelenne közvetlenül a honlapon, hogy onnan küldhessék el, az Ildiéknél ez így van megoldva: http://marsprogram.hu/beiratkozas-2018    / a link jó lenne, ha az emailemre irányítaná a jelentkezéseket)

 

2.) Nyitott foglalkozások

A kapcsolatfelvétel megtörténte után időpontot egyeztetünk, hogy meg tudd nézni nyitott foglalkozásaink egyikét. Nyitott foglalkozásokat 10-10.45 között tartunk időpont-egyeztetés után, melyre csak szülőket és gondviselőket várunk. A foglalkozás megtekintése után lehetőség nyílik egy rövidebb beszélgetésre is, melyen felteheted azokat a kérdéseidet, melyekre eddig választ nem kaptál. A beszélgetések 10.45 - 11.30 között zajlanak.

Nyitott foglalkozásokat konkrét bejelentkezések alapján szervezünk, egyszerre maximum 5 érdeklődő számára, megtekintésük előzetes bejelentkezés alapján lehetséges.

 

3.) Próbanapok ismerkedő beszélgetésekkel, próbahét

Ha a nyitott foglalkozások után továbbra is érdeklődünk egymás iránt, meghívást kaptok ismerkedő beszélgetések, próbanapok vagy egy egész próbahét eltöltésére nálunk. Erre az alkalomra nem csak szülőket vagy gondviselőket várunk, hanem magukat a gyerekeket is. Bemutatjuk csoportunkat, találkozhattok az itt tanuló gyerekekkel, a tanárokkal, és a jelentkező kisember ki is próbálhatja, hogyan érzi magát a foglalkozásokon. Amíg a gyerekek játszanak-tanulnak, addig a felnőttek beszélgetnek, és megismerkedhetsz a csoport munkáját szabályozó dokumentumokkal is (Jelentkezési lap, Együttműködési Megállapodás, Szervezeti és Működési Szabályzat, Pedagógiai Program).

 

4.) Családi és Információs Napok

Ha a döntés nehézséget jelent a számodra, megtekintheted nyílt rendezvényeink, a Családi és Információs Napok egyikét. Ezeket a napokat évente kb. háromszor rendezzük meg valamilyen felajánlott közösségi térben, ahová bárki csatlakozhat a családjával. Ezek azok a napok, amikor saját tanulóink és szüleik összegyűlnek, és a kívülről csatlakozott családok gyerekeivel és felnőttjeivel együtt közös játékokon, közös foglalkozásokon keresztül mutatják be egyrészt a tanulócsoport hangulatát, az alkalmazott módszertanokból nyújtanak kóstolót, közös ismerkedésre és játékra buzdítanak, és nem mellesleg jól érzik magukat :) . Az információs nap lehetőséget ad arra is, hogy közvetlenül szerezd meg kérdéseidre a választ más szülőktől; valamint hogy lásd a saját gyereked hangulatát a foglalkozások közben.

 

5.) Külsős foglalkozások és nyári táborok

Lehetőséged van arra is, hogy csatlakozz évközben nyitott szakköreinkhez, valamint nyári táboraink egyikéhez.

 

6.) Személyes konzultációk

Igényeid szerint válaszd ki azt a mennyiségű információt és tájékoztatást, amire szükséged van a döntéshez! Bármilyen kérdésed merül fel, személyes konzultációt is igényelhetsz előzetes egyeztetés alapján a

  • +36 20 368 3552 telefonszámon (Varga Anett tancsoport vezető), VAGY
  • a varga.netti@gmail.com email címen VAGY
  • a Facebook Art Lieber nevű oldalára írt üzenetben.

 

Mindezek után már csak annyi a dolgod, hogy döntsél. Sok sikert kívánunk a saját, egyéni tanulási utatok megtalálásához!

 

 

vissza a főoldalra

Jelentkezés

 

Adataidat bizalmasan kezeljük, kizárólag a kapcsolattartás felvétele szempontjából relevánsak, ennek megtörténte után töröljük őket rendszertartásunkból.

 

Submitting Form...The server encountered an error.Form received.

 

Art Lieber központ

6098 Tass,

Határköz utca 1.