Hangolódj egésszé!

 

Csikung és művészetterápia kombinált tábor

Hétre lebontott feladatsor a belső kreativitás és harmónia felszabadítására.

 

Mire jó?

Belső harmónia, jobb és bal agyfélteke összehangolása, bátorság és higgadtság, elme-test egyensúlya, testtudatosság, környezettudatosság, hatékony kapacitás-kihasználás és érzelmi stabilitás - játékos gyakorlatokon keresztül, a csikung és a vizuális művészetterápia kombinációjával.

 

Kinek, mikor, hol, hogyan?

• 7-12 éves korosztály

• 2018. Július 2-6.

• A foglalkozás-sorozat naponta 09.00 - 16.00 között zajlik.

• Bázisunk: Szent Imre Gimnázium (Budapest, XI. ker., Villányi út 27.)

• A hét során végiglátogatjuk a környék parkjait és zöld övezeteit is: Feneketlen-tó, Gellért-hegy, Budai Arborétum.

 

Itt a helyed, ha szívesen átélnéd a természet nyugtató erejét. Ha szeretsz mozogni is, és alkotni is. Ha vonz a rajzolás, festés, kézműveskedés. Ha nyitott vagy a kreatív létre és a szabad gondolkodásra. Ha a világot nagyobb egészként szeretnéd megtapasztalni, benne a valós helyeddel. Ha szeretsz nevetni és játszani. Ha kész vagy formálni és formálódni.

 

Külön jót tesz majd neked, ha

• gondod van a koncentrációval

• túl sokat ülsz és keveset mozogsz

• túl sokat mozogsz és nem tudsz nyugton ülni

• feszült és nyugtalan vagy

• nehezen figyelsz és unod a kötelező tevékenységeket, nincs, ami felpörgessen

• nehezen mutatod meg magad, gondod van az önkifejezéssel vagy az önérvényesítéssel

 

Mit csinálunk majd? Egy kis ízelítő a gyakorlatokból:

Öt Elem festés testtel.

A csikung és vizuális kommunikáció kombinációja. A feladat egyrészt diagnózist ad a test energetikai állapotáról, illetve eltolódás esetén segíti a harmonikus áramlás visszaállítását – másrészt felszabadító vizuális terapeutikus élményt nyújt. Testfestés vásznon, a testtudatosság növelése, kompozíciós harmónia és ritmus a vizualitásban.

 

Xiang Gong (Illatos torna) – lágy, ritmikus mozgássorozat a szervek energetizálására. Kínában és Németországban is alkalmazzák általános iskolás korú gyerekeknél a tanulási képességek növelése és az érzelmi, idegrendszeri egyensúly megtalálása céljából.

 

Agyfélteke hangolásra irányuló oldal-kereszt mozgásos dinamikus gyakorlatok egyensúlyérzék, mozgáskoordináció és állóképesség növeléssel egybekötve. (A gyakorlatok javítják a koncentrációs és problémamegoldó készséget, fejlesztik a memóriát és az agyi éberséget, valamint a kreatív és az innovatív erőt.)

 

Jobb agyféltekés vizuális játékok. Szimmetrikus leképezések két kézzel. Pozitív-negatív forma kompozíciói. "Bekötött szemű" rajzolás. Az érzelmi kifejezések alapjai. 3D - 2D váltások és ugrások.

Nézőpontváltás könnyedsége, kreativitás és innovatív gondolkodás növelése, tudatosabb észlelés és összehangolt agyi koncentráció.

 

Állatmaszkok.

Az ősi kultúrák formavilága, totemizmus, sámánizmus. A maszkok funkciója és vizuális megjelenítése. Melyik állat bőrébe bújnál szívesen? Állatmaszkok készítése kollográfiával. Állati mozgások utánozása maszkokkal, dobbal, tánccal, átlényegüléssel – érzelmi, testi „méregtelenítés”, stresszoldás

 

A részletes tábortematikát le tudod tölteni a szöveg alján, a dokumentumok közül.

 

A tábor költsége: 38.000 Ft/fő (ebéddel, uzsonnával)

 

Hogyan tudsz jelentkezni?

1.) Töltsd ki a jelentkezési lapot: https://goo.gl/forms/W2FbrJ73RvdKobmE2

2.) Ezután küldünk egy díjbekérőt emailben

3.) A jelentkezésed a tábor díjának befizetésével válik véglegessé. Kérlek, hogy a díjbekérő alapján utald át az összeget a megadott bankszámlára, vagy fizesd be egy CIB bankfiókban.

4.) A sikeres fizetésről számlát állítunk ki, amit emailben juttatunk el.

 

Jelentkezni 2018. június 10-ig tudsz.

Lemondás: a 2018. június 17. után történő lemondás esetén a tábordíjat nem tudjuk visszatéríteni. Amennyiben magad helyett be tudsz szervezni egy másik táborozót, az ő nevére az összeget át tudjuk írni.

 

Adataidat bizalmasan kezeljük, azokat kizárólag a tábori jelentkezés és a tábor zavartalan lebonyolítása céljából kértük el. A tábor lebonyolítása után egy héttel adataidat minden elérhetőségünkből és rendszerünkből töröljük.

 

Amennyiben több információra van szükséged, lépj velünk kapcsolatba!

 

Email: hangolodj.egessze@gmail.com

Vásárhelyi Maja csikung mozgásterapeuta: +36 30 209 0080

Varga Netti vizuális szakember: +36 20 368 3552

 

 

vissza az előző oldalra

Art Lieber központ

6098 Tass,

Határköz utca 1.