NatGeo 2019.

Angolos-kincses térképes-túrázós-buli feladatos-csapatépítős kreatív tábor

 

Alkoss kisebb csapatokat! Értelmezd a kincses térképet! Keresd meg az eldugott feladat-kincsesládákat a térkép útvonalán! Oldd meg az összes bulis akadályverseny-pályát a csapatoddal! Használd a tájékozódásod, használd a rendelkezésre álló eszközeidet, használd az eszedet, használd a kreativitásodat, találd ki, hogyan jutsz gyorsabban vagy könnyebben végig a pályán, kommunikálj, légy csapatjátékos, és figyuuuuuu, mert a segédeszközeid, leírásaid és segítőid csak angolt használnak!

Oldd meg. Ügyes vagy.

 

Kinek, mikor, hol, hogyan?

• 6-14 éves korosztály

• 2019. július 15-19.

• A foglalkozás-sorozat naponta 10.00 - 16.00 között zajlik.

• Helyszín: Minden nap más terepre megyünk a környéken, egy gyülekezési pontot kijelölve, Dömsöd, Tass és Ráckeve túraútvonalain.

• A  táborban való részvételhez nem szükséges angol nyelvtudás. A túrák és feladatmegoldások lényege a kétnyelvű szituációteremtés.

 

A napi tevékenység:

A résztvevők kisebb (3 fős) csapatokká állnak össze, mindegyik csapat kap egy angol segítőt, és minden napra jut egy kincses térkép - angol instrukciókkal. A kis csoportok egymás közt versenyezve elindulnak a környéken (minden nap más helyszínen), hogy megtalálják a térkép alapján az eldugott kincsesládákat, melyekben angol nyelven megfogalmazott vicces, játékos és kreatív feladatokat találnak. A feladatmegoldás során jön be a vizualitás, a kreatív folyamatok, az agyagozás, az építés, valamint mindenféle mókás ismeretszerzés.

 

Mire jó?

a.) a gyerekek használatban gyakorolják az angolt, anyanyelvi segítséggel,

b.) csapatjátékot, problémamegoldást, együttműködést, egymás közti kommunikációt fejlesztenek,

c.) térképolvasási, tájékozódási ismereteik erősödnek, miközben természetben vannak és túráznak, sokat mozognak

d.) mindenféle kreatív gyakorlattal és alkotó folyamattal gazdagodnak,

e.) az egyes feladatokkal új ismeretekre tesznek szert

f.) közben pedig sárban henteregnek, vicceket mesélnek egymásnak, vihognak, fociznak és jól érzik magukat.

 

A tábor költsége: 39.000 Ft/fő (ebéddel, uzsonnával, fagyival, anyagköltséggel, angol tanárokkal, kirándulási költségekkel)

 

Hogyan tudsz jelentkezni?

1.) Töltsd ki a jelentkezési lapot: Natgeo2019

2.) A jelentkezésed a tábor díjának befizetésével válik véglegessé.

3.) A sikeres fizetésről számlát állítunk ki, amit legkésőbb a tábor első napján kapsz személyesen kézhez. Ha előbb is szükséged lenne rá, külön találkozót tudunk megbeszélni.

 

Jelentkezni 2019. június 8-ig tudsz.

Lemondás: a befizetés utáni lemondás esetén a tábordíjat nem tudjuk visszatéríteni. Amennyiben magad helyett be tudsz szervezni egy másik táborozót, az ő nevére az összeget át tudjuk írni.

 

Adataidat bizalmasan kezeljük, azokat kizárólag a tábori jelentkezés és a tábor zavartalan lebonyolítása céljából kértük el. A tábor lebonyolítása után egy héttel adataidat minden elérhetőségünkből és rendszerünkből töröljük.

 

Amennyiben több információra van szükséged, lépj velem kapcsolatba!

 

Email: varga.netti@gmail.com

Varga Netti vizuális szakember, tréner és magyartanár: +36 20 368 3552

 

Letölthető dokumentumok:

 

 

vissza az előző oldalra

Art Lieber központ

6098 Tass,

Határköz utca 1.